Bilsyn

Som bilejer må du vide, at din bil skal gennemgå syn hvert andet år, fra den er fire år gammel, for at den er lovlig at manøvrere rundt i. Men hvad er det lige, at der skal være styr på for, at en bil kan gå gennem et bilsyn? Det kan være svært at vide og få overblik over, hvis ikke du er fagperson. Det er vi hos Viborg Autoservice - her har vi stor erfaring med klargøring af biler til syn fra Viborg og omegn, således vi kan hjælpe din bil gennem et syn.

Det er tidskrævende og koster ekstra, hvis din bil skal gennem syn flere gange. Derfor kan det være en fordel for dig at lade den besøge vores autoværksted, inden den skal synes. Vi er erfarne og ved meget inden for området, hvorfor vi kan klargøre din bil på en sådan måde, at den er klar til at gennemgå syn.

Når vi så får et overblik over de udbedringer, der skal til for at få bilen gennem syn, så kontakter vi dig, så det er din beslutning, hvad der skal ske med bilen. Så kender du tidsforbruget og omkostningerne ved udbedringerne. På den måde er du med i hele processen, og beslutningerne tages i samarbejde med dig.

Erfaring med forskellige typer af biler – så vi kan også forberede din bil til syn

Vi har gennem vores mange år i dette virke arbejdet med mange forskellige typer af biler. Det er gældende for person-, kasse- og varebiler. Samtidigt har vi arbejdet med et væld af bilmærker, hvorfor vi kender til bilernes strukturer, de vigtigste områder osv. På den måde ved vi, hvad der skal til for at klargøre netop din bil gennem bilsyn.

Serviceeftersyn kan også klargøre din bil til syn

Det er vigtigt at få udført rutinemæssige tjek på bilen, hvilket passende kan gøres i forbindelse med at klargøre bilen til syn. Nogle af de områder, vi tjekker til et serviceeftersyn, vil overlappe med de områder, der tjekkes ved selve synet af bilen. Der vil vi allerede have tjekket, hvormed sandsynligheden for, at din bil går gennem tjek efter serviceeftersyn, vil være øget sammenlignet med en situation, hvor vi ikke har set bilen inden synet.

Her serviceres eksempelvis:

De konkrete punkter vil naturligvis afhænge af, hvilket serviceeftersyn, du måtte vælge.

Skal din bil snart til syn? Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi tager ikke beslutninger og udbedrer fejl og mangler uden at have været i dialog med dig først. I sidste ende er beslutningerne dine. Vi vil rådgive dig til den beslutning, vi med vores erfaring vurderer som værende denne bedste for dig og din bil.

Så hvis din bil står foran et syn, du ønsker service eller har behov for service, står vi klar til at hjælpe dig i Viborg. Du kan kontakte os i dag med din henvendelse.